Turun Partio-Sissit julkaisevat Suuri Satamakirja -kirjasarjaa kymmenien vuosien merenkulkukokemuksella. Käymme luotaamassa ja tutustumassa satamiin eri puolilla Itämerta ja koostamme satamista alueittain omat satamakirjat. Piirrämme itse kartat käyttäen useita lähteitä ja suunnittelemme lähestymisreitit perustuen omiin luotauksiimme. Kirjat tehdään vapaaehtoisvoimin ja niiden tuotto menee partiotoimintamme kehittämiseen.

Satamakirjoja on neljältä Itämeren alueelta. Suuri Satamakirja I kattaa satamat Turun saariston alueelta. Suuri Satamakirja II kattaa satamat Ahvenan mereltä. Suuri Satamakirja III kattaa satamat Suomenlahdelta. Suuri Satamakirja Pohjanlahti kattaa satamat Pohjanlahdelta. Satamakirjojen lisäksi valmistamme myös Lokikirjoja ja Suurta Reittikirjaa.

Suuri Satamakirja -sarja

Suuri Satamakirja -sarja koostuu viidestä kirjasta. Kirjat I-III on kirjoitettu suomen ja ruotsin kielillä. Pohjanlahden kirja on kirjoitettu suomen ja englannin kielillä. IV kirja puolestaan on kirjoitettu englannin ja saksan kielillä erityisti ulkomaisia vierailijoita varten. Satamakirjat ovat kokonaan väreissä. Satamakirjamme ovat luotettavia: Jokaisessa satamassa on käynyt vähintään yksi tekijätiimin jäsenistä.
Lue lisää

Suuri Reittikirja

Suuri Reittikirja on Turun Partio-Sissien julkaisema saaristoveneilijän neuvoa-antava tietoteos. Kirjassa on noin 2 000 mpk käyttökelpoisia reittejä Saaristomereltä ja Raumanmereltä sisältäen 69 erikoiskarttaa ja 45 detaljikarttaa. Kirjaa suositellaan erityisesti kokeneille kippareille. Navigoitaessa on aina käytettävä virallisia merikarttoja.
Lue lisää

Lokikirja

Lokikirjan pitäminen on helppo tapa säilöä kesän seikkailut kylmien talvi-iltojen iloksi, mutta se on myös virallinen asiakirja esimerkiksi vakuutusyhtiölle. Lokikirja sisältää itse lokikirjasivujen lisäksi esimerkkiaukeaman ja tarkat täyttöohjeet. Lokikirjaa voit käyttää myös muistiapuna monissa veneilyyn liittyvissä asioissa. Lokikirja on Satamakirjojen tavoin suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä rankoissakin olosuhteissa.
Lue lisää

Satamakirjojen myynnistä vastaa
Roope Korpela
myynti(ät)satamakirja.fi

Postiosoite
Turun Partio-Sissit ry
PL 85
FIN-20101 Turku
Finland
Y-tunnus: 0484520-3